top of page
  • Writer's pictureJani Huoponen

ADHD Life: Tervetuloa blogiin, joka on tarkoitettu sinulle, joka elät ADHD:n kanssa

Updated: Nov 26, 2023

Tutustu ADHD:n eri puoliin, vahvuuksiin, haasteisiin ja selviytymiskeinoihin. Liity ADHD Life:n yhteisöön, jossa voit saada inspiraatiota, tietoa ja tukea omien kokemuksieni kautta. Aloita ADHD Life:n seuraaminen ja hyödynnä ilmaisia työkaluja, kuten ADHD-testi, erilaisia ääniä mm. keskittymiseen, levottomuuteen ja elämäntaitovinkkejä työ- ja arkielämään.




Hei, ja tervetuloa ADHD Life -blogiin! Olen iloinen, että olet löytänyt tiesi tänne. Tämä on blogi, joka on tarkoitettu sinulle, joka elät ADHD:n kanssa, tai haluat oppia lisää siitä. Toivon että voin tarjota sinulle inspiraatiota, tukea, tietoa ja työkaluja adhd:n kanssa elämiseen.


Mikä on ADHD Life?

ADHD Life on sosiaalisen median profiili, joka on luotu ADHD:n kanssa elävälle aikuiselle. ADHD Life:n tavoitteena on luoda ja jakaa viihdyttävää ja hyödyllistä sisältöä, joka käsittelee ADHD:n eri puolia, kuten oireita, haasteita, vahvuuksia, selviytymiskeinoja ja vinkkejä. ADHD Life tarjoaa myös ilmaisia työkaluja, kuten ADHD-testin, ADHD-ääniä youtube-kanavallani ja adhd-elämäntaitovinkkejä, joita on saatavilla Instagramista, TikTokista ja kotisivuilta blogin muodossa.


Miksi ADHD Life?

ADHD Life on syntynyt omasta kokemuksestani ADHD:n parissa ja intohimostani auttaa muita aikuisia, jotka ovat samassa tilanteessa. Olen itse saanut ADHD-diagnoosin aikuisena, ja se on avannut silmäni ymmärtämään itseäni ja elämääni paremmin. Olen huomannut, että ADHD ei ole vain häiriö, vaan myös lahja, joka antaa minulle ainutlaatuisia kykyjä ja näkökulmia. Olen myös huomannut, että ADHD:n kanssa eläminen vaatii erityistä huolenpitoa, tukea ja strategioita, jotta voin hyödyntää potentiaaliani ja välttää turhia esteitä ja ongelmia.


Haluan jakaa oman tarinani ja oppimani asiat sinun kanssasi, jotta voit saada uusia oivalluksia ja inspiraatiota omaan elämääsi. Haluan myös kuulla sinun tarinasi ja kokemuksesi, jotta voimme oppia toisiltamme ja luoda yhteyttä ja yhteisöllisyyttä. Uskon, että yhdessä voimme tehdä ADHD:stä voimavaran, joka auttaa meitä elämään täysillä ja nauttimaan elämästä.


Miten ADHD Life toimii?

ADHD Life on blogi, joka julkaistaan joka toisen viikon perjantaina. Jokainen blogikirjoitus käsittelee jotain ADHD:hen liittyvää aihetta, kuten esimerkiksi seuraavat kirjoitukseni:

  • Mitä ADHD oikeastaan on, ja miten se vaikuttaa aivoihin ja käyttäytymiseen?

  • Mitkä ovat ADHD:n yleisimmät oireet ja haasteet, ja miten niitä voi tunnistaa ja hallita?

  • Mitkä ovat ADHD:n vahvuudet ja lahjat, ja miten niitä voi kehittää ja hyödyntää?

  • Mitä ADHD:n kanssa eläminen vaatii, ja mitä apua ja tukea on saatavilla?

  • Mitä ADHD:n kanssa elävä voi tehdä parantaakseen elämänlaatuaan ja hyvinvointiaan?

  • Mitä ADHD:n kanssa elävä voi oppia itsestään ja muista, ja miten hän voi kasvaa ihmisenä?


Jokainen blogikirjoitus sisältää myös käytännön vinkkejä, harjoituksia, linkkejä ja työkaluja, jotka voivat auttaa sinua soveltamaan oppimaasi omaan elämääsi. Voit myös kommentoida, kysyä, antaa palautetta ja ehdottaa aiheita, joista haluaisit lukea lisää.


ADHD Life on myös aktiivinen muissa sosiaalisen median kanavissa, kuten Instagramissa, Youtubessa ja TikTokissa. Siellä voit saada elämäntaitovinkkejä ja osallistua erilaisiin haasteisiin ja kilpailuihin. Voit myös liittyä ADHD Life:n yhteisöön, jossa voit jakaa omia kokemuksiasi, ajatuksiasi ja tunteitasi muiden ADHD:n kanssa elävien kanssa.



Miten voit aloittaa ADHD Life:n seuraamisen?

ADHD Life on blogi, joka on tarkoitettu sinulle, joka elät ADHD:n kanssa, tai haluat oppia lisää siitä. Jos olet kiinnostunut ADHD Life:stä, voit aloittaa seuraamalla näitä helppoja vaiheita:

  1. Tilaa ADHD Life -blogi sähköpostiisi, niin saat ilmoituksen aina, kun uusi blogikirjoitus on julkaistu. Voit tilata blogin sivun alareunasta.

  2. Seuraa ADHD Life:ä Instagramissa, Youtubessa ja TikTokissa, niin voit nähdä elämäntaitovinkkejä ja osallistua erilaisiin haasteisiin ja kilpailuihin. Voit seurata ADHD Life:ä Instagram, TikTok ja Youtube.

  3. Liity ADHD Life:n Facebook-yhteisöön, jossa voit jakaa omia kokemuksiasi, ajatuksiasi ja tunteitasi muiden ADHD:n kanssa elävien kanssa. Voit liittyä yhteisöön täältä.

  4. Tee ADHD-testi, jos et ole varma, onko sinulla ADHD, tai haluat tietää, kuinka voimakkaasti ADHD vaikuttaa sinuun. Voit tehdä adhd-oirekyselyn täältä


Mitä voit odottaa ADHD Life:ltä?

ADHD Life on blogi, joka on tarkoitettu sinulle, joka elät ADHD:n kanssa, tai haluat oppia lisää siitä. ADHD Life on luotu ADHD:n kanssa elävälle aikuiselle. ADHD Life:n tavoitteena on luoda ja jakaa laadukasta ja hyödyllistä sisältöä, joka käsittelee ADHD:n eri puolia, kuten oireita, haasteita, vahvuuksia, selviytymiskeinoja ja vinkkejä. ADHD Life tarjoaa myös ilmaisia työkaluja, kuten ADHD-testin, mm. keskittymistä tai rauhoittumiseen tarkoitettuja ääniä youtube-kanavalla ja elämäntaitovinkkejä, joita on saatavilla Instagramista, Youtubesta, TikTokista ja kotisivuilta blogin muodossa.


Tämä on blogi, joka on positiivinen, innostava, rohkea ja luova. ADHD Life pyrkii näyttämään ADHD:n hyvät ja kauniit puolet ja inspiroimaan muita ADHD:n kanssa eläviä ihmisiä. ADHD Life on myös rehellinen, avoin, kunnioittava ja myötätuntoinen, ja pyrkii luomaan yhteyttä ja yhteisöllisyyttä seuraajiensa kanssa.


Blogi, joka on sinua varten. Toivon, että löydät täältä jotain, joka auttaa sinua elämään paremmin ADHD:n kanssa, ja että viihdyt seurassani. Olen iloinen, että olet täällä, ja odotan innolla, että kuulen sinusta. Kiitos, että olet osa ADHD Life:ä!




Terveisin,

Jani Huoponen



P.S. Tämä oli blogini ensimmäinen kirjoitus. Toivottavasti pidit siitä. Jos haluat lukea lisää, voit tilata blogin sähköpostiisi ja seurata minua sosiaalisessa mediassa.

2 views0 comments

Comentarios


bottom of page