top of page

My Story

Hei, olen Jani Huoponen ja olen nyt toteuttanut pitkäaikaisen unelmani - blogin. Perustin ADHD Life Blogin, koska intohimoni on aina ollut auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Jopa enemmän kuin itsenäni, joka on näkynyt työmäärässä. Todellisen heräämiseen omaan hyvinvointiini ja elämääni koin kun rakas vaimoni halusi että kokeilen ADHD-kartoituskyselyä - ja kiitos hänelle, että tämän pyysi tekemään. 

​

Minulle todettiin aikuisiällä ADHD, joka on vaikuttanut tietämättäni elämääni aina. Itse pitämäni normaali, toisen silmin olikin aivan selvää. Olemme olleet naimisissa kohta 4 vuotta ja meille on syntynyt ihana tytär, joten isänä minun täytyy seurata paljon enemmän omaa tekemistäni ja oikeasti erottaa vapaa-aika ja työ.

​

Kolme vuotta sitten tein 5-7 eri työtehtävää samaan aikaan, joten työ vei kirjaimellisesti mennessään. Yrittäjänä oli helppo haalia lisää töitä. 

 

Tällä hetkellä työskentelen onnellisesti assistant Club Manager ELIXIALLA Tampereella. Rakastan työtäni, sillä voin auttaa ihmisiä liikkumaan ja voimaan paremmin.

 

Olen myös intohimoinen matkailija, ja yksi lempikohteistani on Lontoo, jossa ihailen sen historiaa ja kaupunkielämää.

​

Luovuus on aina ollut osa minua. Sain diagnoosin aikuisena, ja se oli minulle iso helpotus ja oivallus. Haluan jakaa kokemuksiani ja ajatuksiani muiden samassa tilanteessa olevien kanssa, ja siksi perustin ADHD Life -blogin. Se on blogi, joka on positiivinen, innostava, rohkea ja luova. ADHD Life pyrkii näyttämään ADHD:n hyvät ja kauniit puolet ja inspiroimaan muita ADHD:n kanssa eläviä ihmisiä. ADHD Life on myös rehellinen, avoin, kunnioittava ja myötätuntoinen, ja pyrkii luomaan yhteyttä ja yhteisöllisyyttä seuraajiensa kanssa.

Kasvatetaan yhdessä ADHD:n tietoisuutta ja vähennetään epätietoisuutta aikuisen ADHD:sta.

 

Tervetuloa ADHD Life Blogin pariin. Tehdään tästä yhdessä jotain suurta!

Jani Huoponen

Jani Huoponen

Ylläpitäjä - ADHD Life Blog

Hei. Olen Jani ja olen suuren unelmani äärellä. Olen aina työskennellyt ihmisten parissa ja nautin kun pystyn tuottamaan auttamaan muita, jotka apua tarvitsevat. Viimeisen 10 vuoden aikana olen kouluttanut itseni liikunta-alan ammattilaiseksi ja työskennellyt niin lentopallon Mestaruusliigassa, kuin Personal Trainerina. Tein myös 10 vuotta yrittäjänä töitä mm. urheiluhierojana.

Olen päämäärätietoinen, avoin, helposti lähestyttävä ja kunnioittava. Tahdon pystyä tuomaan edes vähän positiivisuutta tähän kuormittavaan maailmantilanteeseen, joka tällä hetkellä on.

ADHD Life Blog - Vahvuutena ADHD

ADHD diagnoosin myötä tajusin, että se on osa minua, mutta ei määritä minua. Sain diagnoosin vasta aikuisena, ja se oli kuin palapelin pala, joka loksahti paikalleen. Yhtäkkiä ymmärsin itseäni paremmin, ja aloin arvostaa ADHD:n tuomia vahvuuksia: luovuutta, innostusta, rohkeutta.

Halusin jakaa näitä vahvuuksia muiden kanssa, ja siksi perustin ADHD Life -blogin. Se on paikka, jossa voin kertoa omista kokemuksistani ja ajatuksistani, ja inspiroida muita ADHD:n kanssa eläviä ihmisiä. 

Sloganini onkin että "Vahvuutena ADHD", joka kertoo siitä että ADHD on enemmänkin vahvuus, eikä heikkous.

ADHD Life Blog on minun tarinani, ja sinun tarinasi. Tule mukaan!

Forest
Music Apps

Sosiaalinen media

Instagram, TikTok, Youtube 

 Haluatko oppia, miten voit hyödyntää ADHD:n vahvuuksia ja selviytyä sen haasteista? Jos vastasit kyllä, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Tervetuloa seuraamaan minua sosiaalisen median kanavillani, joissa jaan ADHD:hen liittyvää tietoa, vinkkejä, motivaatiota ja inspiraatiota. Löydät minut Instagramista, TikTokista ja YouTubesta nimellä [insert your username here]. Näillä kanavilla voit nähdä ja kuulla, miten ADHD näkyy arjessani, mitä olen oppinut ADHD:sta ja mitä työkaluja käytän ADHD:n hallintaan. Voit myös osallistua keskusteluun, kysyä kysymyksiä ja jakaa omia kokemuksiasi ADHD:sta. Tavoitteeni on luoda ADHD-yhteisö, jossa voimme tukea toisiamme ja oppia toisiltamme. Liity siis mukaan ja ota ADHD haltuun!

bottom of page